MACHINE SERVICE

Bij Hortiproducts houdt het niet op bij de verkoop van een verwerkingsmachine. Wij verzorgen het complete traject voor u.

Uitvoering van het complete traject

Het verzendklaar maken van de verwerkingsmachine, het transport, de installatie en eventueel onderhoud van de machine, wij kunnen alles voor u regelen en uitvoeren.

Team van ingehuurde machinebouw specialisten

Wij maken hiervoor gebruik van een team specialisten die wij inhuren. Alle vakmensen die wij inzetten zijn voor ons bekenden, geselecteerd op vakkennis, kunde en betrouwbaarheid. Op deze manier borgen wij onze service.

Deze manier zorgt ervoor dat wij alle soorten horti machines (Sorteermachine voor bloemen, groenten of fruit , Boslijnen voor bloemen, (rosematic), hortimachines voor logistiek, Sealmachine (sealmatic), Systemen in potplanten, Oppotmachine / robots, Verpakkingsmachine en interne transportsystemen) aankunnen.

Alle onze bekende Horti en machine merken

Ook alle bekende merken zoals (Bercomex, Javo, Mayer, Hawe, Cyklop, van den Berg, Berg Produkt, Jamafa, Olimex, Potveer, van Rijn, Visser, BTM – Smits, Aweta en Greefa) zijn bij ons serviceteam in goede handen.

Neem contact met ons op voor meer informatie of maak vrijblijvend een afspraak met ons!

» CONTACT FORMULIER

» BEL ONS: 0172 613 267