HORTI MACHINES

Hortiproducts heeft ruim 18 jaar ervaring in de handel ( inkoop en verkoop )van gebruikte tuinbouwmachines.

Meer dan 18 jaar ervaring in de tuinbouw handel

Hortiproducts heeft meer dan 18 jaar ervaring in de handel ( inkoop en verkoop ) van gebruikte tuinbouwmachines specialist op het gebied van:

  • Sorteermachine voor bloemen, groenten of fruit
  • Boslijnen voor bloemen, bijvoorbeeld voor rozen (rosematic)
  • Logistieke oplossingen
  • Sealmachine (sealmatic)
  • Systemen in potplanten
  • Oppotmachine / robots enz.
  • Verpakkingsmachine en interne transportsystemen enz.

40 jaar een bekende naam in de horti branche

De eerste ervaring in de tuinbouw gaat echter nog verder terug, want familie van de Brug is al 40 jaar een bekende naam in de horti branche, zie Humus mix products.

Tweedehands tuinbouwmaterialen en tuinbouwmachines

Hortiproducts koopt en verkoopt tweedehands tuinbouwmaterialen en tuinbouwmachines die gebruikt worden in de snijbloemen -, potplanten - en groenten -en fruitsector.

Wij zorgen voor transport en voor de complete tuinbouw installatie

Hortiproducts is een no-nonsense bedrijf, waar u als klant centraal staat. Doordat wij een klein bedrijf zijn, zijn onze lijnen kort en kunnen we snel en direct reageren. Wij kopen complete lijnen voor u in, wij zorgen voor transport en voor de complete installatie op de door u gewenste locatie. Deze locatie kan overal ter wereld zijn. Onze klanten bevinden zich in Nederland, België, Duitsland, Engeland (UK), Oost Europa, Azie en Australië.

Hortiproducts handelt in alle bekende merken van de horti branche, zoals Bercomex, Javo, Mayer, Hawe, Cyklop, van den Berg, Berg Produkt, Jamafa, Olimex, Potveer, van Rijn, Visser, BTM – Smits, Aweta en Greefa.

» CONTACT FORMULIER

» BEL ONS: 0172 613 267